ЧЕРКАЩАНИ РОЗРОБИЛИ ПОСІБНИК КОРИСНОГО ТА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ🥦🍉🌽🫑🥝
У рамках реалізації другого пункту Обласної програми "Реформування системи шкільного харчування на період 2024-2029 роки“, який полягає у формуванні культури здорового способу життя та харчування, комунальним навчальним закладом „Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради“ розроблено та надруковано 2 навчально-методичні посібника із здорового харчування. Це дійсно унікальний продукт аналогів яких немає в Україні. 1,5 тисячі посібників надруковано за кошти обласного бюджету (виділено 700 тис. грн).
Перша книга – „Корисне харчування – основа здоров’я людини“ розрахована для учнів початкової школи (1-4 класи).
Друга книга – методичний посібник „Естетичне приготування їжі – складова культури здорового харчування“ розрахований для використання учителями технологій при викладанні у 5-9 класах. До першого вересня посібники будуть надіслані безкоштовно в усі школи області та рекомендовані до використання у навчанні.